Toukokuun jäsenmaksulaskutus poikkeaa totutusta

Kuluvan vuoden jäsenmaksulaskutus poikkeaa aiemmista vuosista MMA:n otettua käyttöön uuden laskutus-, kirjanpito- ja asiakkuudenhoitojärjestelmän huhtikuussa. Jäsenmaksun ensimmäisen erän muistutukset lähtevät sähköisesti maanantaina 20.5. Toisen jäsenmaksuerän lasku lähetetään jo keskiviikkona 22.5. Kolmas erä laskutetaan elokuussa ja neljäs lokakuussa. Kesken vuotta liittyneen laskutusajat ovat yksilölliset.

Lisätietoa omasta maksutilanteestasi löydät Oma MMA -palvelun kohdasta Omat tiedot –> Jäsenmaksutiedot (edellyttää kirjautumista).

Suosittelemme e-laskusopimuksen tekemistä.

 

Ohje e-laskun tilaamiseen:

Tee laskusopimus omassa verkkopankissasi. Valitse laskuttajaluettelosta Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset. Varmista, että aihe on MMA:n jäsenmaksu. Käytä laskuttajan yksilöintitietona viimeisimmän laskun viitenumeroa. Saat jatkossa e-laskut suoraan verkkopankkiisi, jossa sinun pitää tarkistaa ja hyväksyä lasku. Voit myös liittää e-laskun automaattiseen maksamiseen, jolloin pankki veloittaa automaattisesti e-laskun eräpäivänä tililtäsi.

Huomaa, että kun siirryt e-laskutukseen, se tulee käyttöön vasta muutoshetkeä seuraavien jäsenmaksuerien laskutuksessa. Jos sinulla on aiemmin erääntyneitä jäsenmaksueriä, ne erät pitää maksaa vanhaan tapaan, eikä niistä lähetetä e-laskua.