Minustako mentori?

Haluaisitko auttaa nuorta ammattilaista etenemään urallaan? MMA aloittaa syksyllä 2016 mentorointiohjelman, johon etsimme nyt myynnin ja markkinoinnin kokeneita osaajia.

Mentorointi tarkoittaa osaamisen ja hiljaisen tiedon jakamista kokeneelta ammattilaiselta uraansa aloittelevalle tulevaisuuden lupaukselle. Aiempi kokemus mentoroinnista ei ole välttämätöntä, sillä opastamme sinut alkuun. Toivomme, että toimit myynti- tai markkinointitehtävissä, sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus ja työskentelet tai liikut Helsingin alueella.

Jos olet kiinnostunut toimimaan mentorina, niin kerro itsestäsi ja urastasi tällä lomakkeella 11. toukokuuta mennessä.
 
Ohjelmaan valitaan noin kymmenen mentoria. Aktorit eli mentoroitavat, osoitetaan kullekin mentorille hakemusten perusteella.
 
Aktorit voivat hakea mukaan ohjelmaan vasta elokuusta lähtien, kun kaikki mentorit on valittu. Pyrimme löytämään kullekin mentorille tämän osaamisalueeseen sopivan aktorin.
 
Mentorointiohjelma alkaa syyskuussa ja siihen on sitouduttava kuudeksi kuukaudeksi. Alustava aikataulu alla. Toivottavaa on, että sinulla olisi aikaa tavata mentoroitavaasi kolmen tai neljän viikon välein esimerkiksi lounaan merkeissä. Tämän lisäksi järjestämme kolme yhteistä kokoontumista, joissa mentorit ja aktorit pääsevät verkottumaan keskenään. Tapaamiset järjestetään arkena työpäivän jälkeen.
 
Kysymyksissä voit olla yhteydessä MMA:n nuorisoasiamies Joanna Purostoon, joanna.purosto@mma.fi.
 
 
Alustava yhteinen aikataulu:
Toukokuu 2016

Mentorihaku päättyy 11.5., jonka jälkeen mentorin roolista kiinnostuneille järjestetään Skypen välityksellä info-tilaisuus. Seuraa sähköpostiasi.

Elokuu 2016 Aktorihaku
Syyskuu 2016 Mentorointiohjelma alkaa yhteisellä kick-off -tilaisuudella
Marraskuu 2016 Välitapaaminen kaikkien mentoreiden ja aktoreiden kesken
Helmikuu 2017 Mentorointiohjelman yhteinen päätös

Yhteisten tapaamisten välillä mentori ja mentoroitava voivat sopia vapaasti tapaamistensa ajankohdista.