Urapalvelut ja -valmennus

Onko tavoitteenasi olla myyntitykki tai markkinointimaagikko? Olemme tiennäyttäjäsi – meiltä saat neuvoa, valmennuksia ja koulutuksia urallasi etenemisen tueksi.

Kouluttautumalla ja aktiivisella urasuunnittelulla voit vahvistaa asemaasi sekä nykyisessä työssäsi että työnhakijana. Siksi tarjoamme jatkuvasti päivittyviä palveluja, joiden avulla voit kehittää itseäsi jatkuvasti.  

Jäsenpalvelumme neuvoo palkka-asioissa ja kumppanimme tarjoavat hyödyllisiä valmennuspalveluja – puhumattakaan kiinnostavista koulutuksista ja tapahtumistamme. Jäsenenämme saat kaikki edut käyttöösi välittömästi.  

Tutustu ura- ja neuvontapalveluihimme 

Pohditko, kuinka paljon sinun tulisi saada palkkaa? Entä kaipaisitko valmennusta esimerkiksi työnhakuun tai esihenkilötyöhön? Haluamme, että voit kehittyä yksilöllisesti ja löytää oman polkusi työelämässä. 

Valmennus ja henkilökohtainen neuvonta 

Kumppanimme UP Partners tarjoaa sinulle edullisen uravalmennuspaketin 50 euron hintaan. Tutustu myös kattavaan ilmaiseen webinaarikirjastoon.

Palkkaneuvonta ja -laskuri

Paljonko sinun kannattaisi pyytää palkkaa? Katso, kuinka paljon alalla tienataan Oma MMA -palvelussamme olevasta laskurista tai pyydä henkilökohtaista palkkaneuvontaa.

Työsopimusneuvonta

Lakipalvelustamme saat neuvoja muun muassa työsopimuksen tai johtajasopimuksen laatimisessa ja tarkistamisessa.

Koulutukset ja tapahtumat

Tarjoamme kattavan valikoiman ammatillista kehittymistäsi tukevia koulutuksia ja tapahtumia. Yhden koulutuksen arvo on jopa satoja euroja.

Työpsykologi

Tiukka paikka? Työpsykologiltamme saat konkreettista apua heti ensimmäisellä käyntikerralla – vieläpä veloituksetta.

Uraoppaat

Oma MMA -palvelustamme löydät oppaita tueksi urasi eri vaiheisiin. Paljon kehuttuja oppaitamme ovat esimerkiksi Johtajasopimusopas ja Yrityksen perustamisopas.

MarkkinointiOpas

MarkkinointiOpas on videosarja, jossa markkinoinnin ammattilaiset jakavat osaamistaan ja oppejaan toisten inspiraatioksi. Oppaista löydät loistavia vinkkejä muun muassa esiintymiseen, videomarkkinointiin ja hakukoneoptimointiin.

Työpsykologiset testit

Kumppanimme Mazhr tarjoaa jäsenillemme työpsykologiset testit ja apua urasuunnitteluun erikoishintaan.

CV ja työhakemus kuntoon!

Kumppanimme Minjon tarjoaa jäsenillemme rekrytoijien suunnittelemat CV- ja työhakemuspohjat työnhakusi tueksi!

Avoimet työpaikat

Kokoamme alan houkuttelevimmat työpaikat yhteen. Löydä oma unelmatyösi – tai tilaa hakuvahti, niin et ikinä missaa elämäsi mahdollisuutta.

LinkedIn-yhteisö

Tule jäseneksi some-yhteisöömme. Ryhmässä muun muassa avoimia työpaikkoja, verkostoitumista ja keskustelua alan aiheista.

Urapalveluista vauhtia oman polun löytämiseen

Moi, olen Samuli. Kehitän järjestömme palveluita.

Kattava pakettimme uravalmennusta sekä uraneuvontaa on suunniteltu auttamaan juuri sinua löytämään oman urapolkusi. Kuulemme mielellämme toiveitasi palveluittemme kehittämisestä.