Pankkipalvelut

Jäsenenämme ja Danske Bankin asiakkaana pääset hyödyntämään huikeita pankkipalveluetujamme! Saat alennusta asuntolainasta sekä eri elämäntilanteisiin räätälöidyistä sijoituspalveluista. Mikäli olet vastavalmistunut, tutustu lisäksi kattavaan vastavalmistuneiden etupakettiimme.

Hyödynnä tuntuvat etusi asuntolainassa

Hyödynnä asuntolainaetusi ja säästä, sillä jäsenenämme saat asuntolainan aina edullisemmin! Hae uutta lainaa tai kilpailuta nykyinen lainasi helposti kotisohvaltasi – Danske Bank hoitaa pankinvaihdon puolestasi.

 • Saat aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista.
 • Sinulta ei veloiteta oman asunnon asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa.
 • Saat 25–50 % alennuksen päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta niin kauan kun maksat asuntolainaa. Päivittäisetu ei koske Danske Nuoriso ja Danske Opiskelija -eturyhmiä. Päivittäispalvelupakettisi sisältää esimerkiksi kaksi tiliä ja pankkitunnukset. Alennus koskee myös MC Platinum ja Gold luottokortteja.
 • Voit hakea 4–12 kk pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua, kun olet saanut positiivisen luottopäätöksen. Säästät vähintään 180 euroa myönnetyltä lyhennysjaksolta. Lyhennysvapaita voit käyttää haluamallasi tavalla esimerkiksi kaivatessasi talouteesi joustoa viettääksesi aikaa perheen kanssa, vahvistaaksesi osaamistasi opiskelemalla tai vaikka säästääksesi johonkin sinulle tärkeään kohteeseen.
 • Voit valita itse, miten lyhennät lainaasi. Näin sinulle jää enemmän rahaa esimerkiksi asunnon varustamiseen, uuteen elämänvaiheeseen tai vaikka tulevaisuuden pesämunaa varten. Voit asettaa lainaasi kiinteät, portaittain nousevat lyhennystasot ensimmäiselle viidelle vuodelle.

Hae asuntolainaa ››

Uutta! Tutki kotisi ympäristökestävyys osoitteessa kestavakoti.fi. Saat tietoa asuntosi ympäristövaikutuksista ja siitä, miten voit itse vaikuttaa niihin. Palvelun tuottamisesta ja asiantuntemuksesta vastaa Gaia Consulting ja sitä sponsoroi Danske Bank.

Vastavalmistuneen etupaketti

Vastavalmistuneena voit saada jopa yli 700 €:n vuosittaiset edut Danske Bankilta. Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat edut ja alennukset ilman kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi, jos olet valmistunut opinnoistasi kahden vuoden sisällä.

 • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
 • MasterCard Platinum -luottokortti
 • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
 • Monipuoliset palvelut säästämiseen ja sijoittamiseen
 • Tuntuvat edut asuntolainaan ja etulainoihin — muun muassa lainaa ilman avausmaksua

Käy vilkaisemassa vastavalmistuneen edut ››

Sijoita edullisemmin

Sijoittaminen kuuluu jokaiselle! Raha tai vauraus eivät ole automaattinen oikotie onneen, mutta monesti ne tuovat taloudellista mielenrauhaa ja itsenäisyyttä, jotta voit rauhassa keskittyä juuri siihen, mikä on sinulle tärkeää – voit esimerkiksi opiskella, matkustella, panostaa perheeseen tai valmistautua työelämän moninaisiin vaiheisiin.

Jäsenenämme saat pankistasi riippumatta etuja sijoittamiseen ja vapauden valita juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivimman sijoitustavan.

 • Varainhoito Online -palvelu on helppo ja valmis ratkaisu, joka tekee sijoittamisen vaivattomaksi ihan kokemattomillekin sijoittajille. Sijoittamiseen pääset kiinni jo kympillä kuussa!
 • Omatoimisen sijoittajan valinta on Kaupankäynti Online -palvelu, joka takaa sinulle monipuoliset digitaaliset palvelut, maailmanlaajuisesti kattavat sijoitusvaihtoehdot ja kilpailukykyiset välityspalkkiohinnat.
 • Henkilökohtaista neuvontaa tarjoava Dansken sijoitusneuvonta sopii sinulle, jos olet jo ehkä kerryttänyt omaisuutta ja haluat keskustella asiantuntijan kanssa sopivista sijoitusneuvonta- sekä varainhoitopalveluista.

Aloita vaurastuminen jo tänään ››

Etulainalla joustoa talouteesi

Akavalaisena korkeakoulutettuna ja Danske Bankin asiakkaana voit hakea lainaa hyvin edullisella korolla. Etulaina soveltuu sinulle, jos tarvitset tilapäistä joustoa talouteesi esimerkiksi lomautuksen tai remontin vuoksi, etkä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoasi, lainan vakuudeksi.

Hae etulainaa >>

Pankkiedut kätevästi yhdestä paikasta

Olemme koonneet kaikki pankkietusi kätevästi yhteen paikkaan. Klikkaa ja tutustu meidän ja Danske Bankin yhteiseen verkkosivustoon.