Alennukset

Kaikkien muiden etujemme lisäksi tarjoamme sinulle myös alennuksia vaikka millä mitalla! Alennuksiamme hyödyntämällä majoitut edullisemmin lukuisissa kotimaisissa hotelleissa, tankkaat ja risteilet halvemmalla sekä saat alennusta eri tuotteista ja palveluista.

Akavalaisten Member+-palvelu

Member+ on maksuton jäsenetupalvelu akavalaisten liittojen jäsenille ja heidän perheilleen. Löydät palvelusta ajankohtaisia etuja monenlaisista tuotteista ja palveluista. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi Arctic Teamin etätyöpisteet ja Bodymajan kehonkoostumusmittaukset mukavalla alennuksella. Klikkaa palveluun Oma MMA:sta ja hyödynnä monipuoliset alennukset!

Selaa alennuksia ››

Päättäjien tai kuluttajien yhteystietoja Profinderilta liiketoimintasi vauhdittamiseen

Palvelusta saat itsepalveluna kotitalouksien, yritysten sekä päättäjien osoitteet, suorat numerot ja muut tiedot itsepalveluna. Profinder tarjoaa nyt jäsenillemme ja jäsentemme työnantajayrityksille 20 prosentin alennuksen B2B- (100−144 €/kk) ja B2C (96−140 €/kk) -itsepalvelutietokannoista.

Ota yhteyttä Profinderiin joko soittamalla asiakkuusjohtaja Toni Kontiomaalle (puh. 045 635 0060) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mma@profinder.fi.

Tutki lisää ››

Säästä satasia − Yritysfiltteri Pro maksutta käyttöösi

Oma MMA -palvelumme kautta saat pulittamatta senttiäkään käyttöösi kätevän Asiakastiedon Yritysfiltteri Pro -kohderyhmätyökalun. Sen avulla löydät sellaisia yrityksiä ja päättäjiä, jotka todennäköisesti ovat kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista ja palveluista. Etusi arvo on satasia, sillä normaalisti Yritysfiltteri Pro -lisenssin vuosimaksu on alkaen 499 euroa. Kohderyhmätulosteet eivät kuulu lisenssiimme.

Tutustu palveluun ››

Majoitu edullisemmin

Levi Hotel Spa

Jäsenenämme majoitut −40 % edullisemmin Levi Hotel Spassa ja Design Hotel Levissä. Etu on voimassa 31.12.2024 saakka. Tutustu etuun tarkemmin ja nappaa alekoodi talteen Oma MMA:ssa!

Levi Hotel Span omalle verkkosivustolle pääset tästä ››

Park Alandia Hotelli

Hyödynnä jäsenetumme ja yövy Maarianhaminassa Ahvenanmaalla sadalla eurolla! Park Alandia Hotelli tarjoaa jäsenillemme Myyntimiespaketin, johon kuuluu majoitus viihtyisässä yhden hengen huoneessa, runsas aamiainen ja maittava päivällinen, iltasauna ja uinti, ilmaiset parkkipaikat sekä livemusiikkia keskiviikosta lauantaihin pubissa. Lue lisää heidän sivuiltaan ››

Jäsenhintamme on 100 euroa yöltä 1.5.2022–30.4.2023!

Varaaa huoneesi sähköpostitse laittamalla viestiä osoitteeseen info@parkalandia.fi tai puhelimitse numerosta 018 14130. Ilmoita varauksen yhteydessä olevasi jäsenemme sekä jäsennumerosi.

GreenStar Hotels: Hiilineutraalia majoitusta etuhintaan

GreenStar Hotels tarjoaa sinulle edullisen kiinteähintaisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista. Jäsenenämme voit majoittua 1–3 hengen huoneessa tarjoushintaan valitsemassasi hotellissa.

Ohjeet edun käyttöönottoon saat Oma MMA -palvelustamme.

Majoitushinnat
  • GreenStar Joensuu: 67 euroa/yö
  • GreenStar Jyväskylä ja Vaasa: 70 euroa/yö
  • GreenStar Lahti: 75 euroa/yö

Aamiainen: 9 euroa/aamiainen/ henkilö/vuorokausi, kun varaat ennakkoon + euro (1 €) paikan päällä ostaessasi.

GreenStar Hotellit on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju. Ketju tarjoaa edullista majoitusta Joensuun, Jyväskylän, Lahden ja Vaasan keskustoissa. Lue lisää GreenStarin sivuilta.

Pajulahti

Saat kokous- ja työhyvinvointipalvelut −20 % voimassa olevasta hinnastosta sekä majoituksen ja aamiaisen kahdelle hintaan 65 € / hlö.

Lisätietoja löydät Pajulahden omilta verkkosivuilta ››

Jäsenenämme seilaat halvemmalla!

Viking Line tarjoaa erikoishintaisia risteilyjä vapaa-ajan matkoillesi.

Kurkkaa risteilyalennukset täältä ››

Edullisempaa lämmitysöljyä kotiisi

MMA:n jäsenenä saat alennusta St1:n lämmitysöljystä. Jäsenalennuksesi on 0,5 senttiä litralta. Voit tehdä tilauksen helposti osoitteessa www.st1.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroon 0800 131 031 (24 h). Muista mainita alennuskoodisi tilauksen yhteydessä! Sen saat kätevästi käyttöösi Oma MMA -palvelustamme.

Alennuksen hyödyntäminen ehdottomasti kannattaa, sillä Premium-luokan St1 Teho Opti Premium on käytössä edullisin lämmitysöljy.

Lue lisää St1-lämmitysöljystä ››

Autoilijan edut yritysjäsenillemme

Yrittäjäjäsenenämme voit hankkia St1- tai Shell Card -yrityskortilla yrityksellesi polttoaine-edut. Jäsenalennuksesi on 2,5 senttiä litralta (verollinen hinta) kaikilta Suomen miehitetyiltä St1- ja Shell-asemilta sekä St1-kylmäasemilta.

Kotimaisen St1 Yrityskortin tilaat näppärästi St1 Yrityskortin sivulta. Jäsenedun saat käyttöösi, kun lisäät hakemuksen lisätietoja-kohtaan etukoodin. Koodin voit käydä nappaamassa Oma MMA -palvelustamme.

Kansainvälinen Shell Card -yrityskortti toimii Suomen lisäksi koko Euroopassa. Kortin voit tilata Shell Card -yrityskortin sivulta.  Jotta saat jäsenetusi käyttöön, täytä hakemuksen kategoria-kohtaan etukoodi, jonka saat itsellesi Oma MMA -palvelustamme.

Jos sinulla on jo St1- tai Shell Card -yrityskortti käytössäsi ilman jäsenetujamme, voit ilmoittaa jäsenyydestäsi St1 asiakaspalveluun: puhelin 0800 131 031 (ma–pe klo 8–18), sähköposti kortit@st1.fi. Korttipalvelussa saat vastauksia kaikkiin muihinkin kortteihin liittyviin asioihin!

Lisää St1- ja Shell-asemien palveluista löydät osoitteesta www.st1.fi ››