Myynti & Markkinointi -lehti

Haluatko pysyä kärryillä myynnin ja markkinoinnin alan polttavista aiheista? Vai haluaisitko mainostaa ostovoimaiselle ja innostuvalle kohderyhmälle? Olet oikeassa paikassa.

Myynti & Markkinointi on myynnin ja markkinoinnin alan painettu ammattilehti. Lehden sisältö rakentuu alaa koskevista ajankohtaisista aiheista, viimeisimmästä tutkimustiedosta, kiinnostavista henkilötarinoista sekä järjestömme uutisista. Lehteä lukee ostovoimainen ja aktiivinen yleisö. Printin lisäksi valikoituja artikkeleita julkaistaan verkkosivustollamme.

Jäsenemme saavat lehden kotiosoitteisiinsa neljä kertaa vuodessa. Lehteä pidetään kiinnostavana, asiantuntevana ja monipuolisena. Sen koetaan kohottavan myynnin ja markkinoinnin ammatillista imagoa. Lukijatutkimusten mukaan painetun lehden asema on vahva: 70 % pitää sitä melko tai erittäin tärkeänä viestintäkanavana.

Voit tilata lehtemme, vaikket olisi järjestömme jäsen. Lehden hinta on 48 euroa/vuosi, kestotilauksena 30 euroa/vuosi. Tilaa lehti ottamalla yhteyttä Heidi Saréniin.

Mainosta lehdessämme ja verkkosivuillamme

Yrityksesi tai organisaatiosi voi mainostaa Myynti & Markkinointi -lehdessämme kilpailukykyiseen hintaan. Tarjolla on painetun lehtemme lisäksi myös mainospaikkoja digitaalisissa kanavissamme, kuten uutiskirjeissämme, blogissamme ja suosituimmissa artikkeleissamme.

Sekä painetuissa että digitaalisissa kanavissamme tavoitat laajan, innostuvan ja ostovoimaisen yleisön. Tutustu mediakorttiimme ja ota yhteyttä, niin rakennamme juuri teille sopivan paketin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ilmoitusmyynnissä sinua palvele Tanja Lukkarinen
040 529 3628 | tanja.lukkarinen@media.fi

Lehteämme luetaan läpi toimialojen

Lehtemme painosmäärä on noin 22 000 kappaletta. Postitamme lehden kaikille järjestömme jäsenille. Jäsenistömme koostuu eri toimialoilla työskentelevistä myynnin, markkinoinnin ja oston alan ammattilaisista.

Jäsenemme mediaanipalkka eli keskimmäinen bruttokuukausiansio oli 5 200 euroa joulukuussa 2020. Johtajien mediaanipalkka oli 7 300 euroa, päälliköiden 5 230 euroa ja edustajien 4 480 euroa kuukaudessa. Yli puolet jäsenistä toimii päällikkö- tai asiantuntijatehtävissä.

Jäsenistössämme tyypillisiä tehtävänimikkeitä ovat myyntipäällikkö, avainasiakaspäällikkö, myyntiedustaja, myyntijohtaja, tekninen myyjä, toimitusjohtaja, automyyjä, tuotespesialisti, markkinointiasiantuntija ja markkinointipäällikkö.

Jäsenistöstämme työskentelee teollisuudessa noin 39 prosenttia, tukkukaupassa 23 prosenttia, palvelualalla 26 prosenttia ja vähittäiskaupassa 12 prosenttia. Itsenäisenä myynnin yrittäjänä toimii noin 1 000 henkilöä.

Asiakastapaamiset ovat osa työnkuvaa 95 prosentilla alamme ammattilaisista. Työtä tehdään asiakkaan luona, työantajan tiloissa, tien päällä ja hotelleissa. Työ on usein erittäin liikkuvaa: työajojen osuus on noin 20 000 kilometriä vuodessa.

Naisia jäsenistämme on noin yksi neljästä. Naisten suhteellinen osuus alalla nousee tasaisesti. Jäsenistömme sijaitsee ympäri Suomen, vaikkakin enemmistö sijoittuu Etelä-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle.

Lehtemme toimitus

Vastaava päätoimittaja ja -tuottaja: Juha Peltonen (juha.peltonen@media.fi)

Toimitus: Omnipress Oy (toimitus@mma.fi)

Julkaisija:

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
Asemamiehenkatu 2, 9. krs
PL 11, 00521 Helsinki
info@mma.fi

Sykähdyttäviä tarinoita tosielämästä

Lehtemme sisältöjen laatu on meille tärkeä. Siksi nostamme tapetille ajankohtaisia aiheita ja merkittäviä tarinoita tosielämästä.

Onko sinulla vinkki lehtiartikkelimme aiheeksi? Laita rohkeasti viestiä osoitteeseen toimitus@mma.fi.