25.1.17 / 12:50
Juha Ahola

buukkausrunko

Myyjä tarvitsee motiiviperustan ja myyntitaitoja. Monelle myyjälle kylmäsoitot ovat suurin kompastuskivi myyntiprosessissa. Yksi tärkeä taito on buukkaaminen. Olen huomannut, että vaihe vaiheelta etenevä buukkausrunko auttaa, olipa buukkaaja sitten kokematon myyjä tai puhelinmyynnin tai buukkauksen ammattilainen.

18.1.17 / 14:19
Ulla Marjoniemi

työnhaun 7 syntiä

Työhaku on herkkä prosessi ja sen onnistumiseen vaikuttaa moni asia. Haastatteluun pääsemisen kannalta olennaista on taito osata välttää yleisimmät sudenkuopat. Tässä listattuna seitsemän syntiä, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon työtä hakiessasi.

1. Ylpeys

11.1.17 / 10:36
Juha Häkkinen

liikennekaari.jpg

No niin, tulevaisuudessa – ehkä – autoilijoita seurataan ajoneuvoihin asetetuilla laitteilla, tien käyttö on maksullista ja käytöstä rahastaminen annetaan yksityisille yrityksille. Miksi tämä jo hylätty ns. Ollilan työryhmän satelliittipaikannushanke pomppii esiin? Rahan vuoksi.

5.1.17 / 09:56
Anne Niemi-Hakala

asiakkaan ei tarkoittaa ei

Ammattiostajasta tuntuu siltä, että kaikki myyntityössä olevat eivät halua kohdata väistämätöntä: asiakas ei halua enää kylmäsoittoja eikä -tapaamisia. Asiakas haluaa itse määritellä ja etsiä vaihtoehdot verkosta. 

2.1.17 / 15:28
Jukka Harjunen

verkkojulkaisu

Postinjakelu uhkaa siirtyä kolmeen jakelupäivään viikossa. Suomen suurimmat mediatalot kuljettavat aikakauslehtensä Norjaan välttyäkseen arvonlisäveroilta. Levikkien pienentyessä printtijulkaisujen suhteellinen paino- ja jakelukustannus nousee jatkuvasti.