25.5.16 / 11:00
Matti K. Vesala

 

Sosiaalinen myynti ei ole totta

 

Aurinkoisena toukokuun päivänä päätin töistä palatessani poiketa rautakaupassa valitsemassa kansilautoja rakenteilla olevaan terassiin. Lautoja tai niiden mallikappaleita ei perinpohjaisen etsinnän jälkeenkään alkanut löytyä, joten käännyin palvelupisteen myyjän puoleen.

 

20.5.16 / 10:00
Juha Häkkinen

Kilometrikorvauksen väärinkäyttö

 

"Eikä siitäkään päätä silitellä, kun laskutetut kilometrikorvaukset eivät vastaa ajettuja kilometrejä.”

 

19.5.16 / 11:13
Lauri Seppälä

Yrityksen tarina

 

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen yritysesittelystä? Puuduttava, yksisuuntainen ja faktapohjainen kalvosarja vai tunteita herättävä ja mukaansa tempaava tarina.

 

Me myyntipumppulaiset heitämme haasteen: Mistä löytyy Suomen paras yritystarina? Myyntipumpun oman tarinan löydät blogin lopusta.

 

12.5.16 / 12:56
Mikko Babitzin

blogikuva_luovuus

Pääsin tapaamaan suuresti arvostamaani taidemaalaria. Hänen uusi näyttelynsä oli juuri avattu ja saanut loistavan vastaanoton kävijöiden keskuudessa. Maalaukset kietoivat kävijän omaan maailmaansa, kauppa kävi hyvin ja teokset kirvoittivat elävää keskustelua.

10.5.16 / 13:12
Heikki Matias Luoma

 

Monet organisaatioiden niin sanotut ihmisongelmiksi kuvitellut haasteet ovat valtaan liittyviä ongelmia. Jos valtaa on paljon suhteessa muihin, esimerkiksi alaisiin, kollegoihin tai esimieheen, niin pystyt vaikuttamaan muiden työhön. Vallan kohteet eivät aina pidä siitä, että heidän työhönsä vaikutetaan. He joutuvat joustamaan.

Vallaton ei vaikuta muiden töihin millään tavalla. Täydellisen vallan omaava taas on diktaattori, jolla ei ole mitään tarvetta mukautua muiden vuoksi.