29.2.16 / 13:41
Samuli Myllyharju & Juha Ahola

myyjä putosi pelistä

Miten myyjälle käy, jos hän ei katso eteensä, eikä ole valmis muuttumaan maailman mukana. Tämän tarinan pontimena toimi Juha Aholan kirjoitus ”Ahteri ylös tuolista, myyjä”. Tarinan lopuksi Juha saa vielä kommenttipuheenvuoron.

22.2.16 / 14:57
Samuli Myllyharju

data haltuun

MMA:n laaja Myynti nyt -jäsentilaisuuskiertue (26 tilaisuutta) pureutuu osaltaan myyntityön muutoksiin. Käsittelimme yleisellä tasolla työn pirstaloitumista, työsuhteisen ja yrittäjätyön välisen rajan hämärtymistä, erilaisen freelancer-tyyppisen työn ja ns. kevytyrittäjyyden lisääntymistä sekä perinteisen palkkatyön aseman vähittäistä murentumista työn kysynnän muuttuessa.

18.2.16 / 10:41
Juha Ahola

ahteri ylös, myyjä

Myyjä pääsi pitkän uurastuksen jälkeen myyntipäälliköksi myyntitoimistoon, jossa hän ei ollut aiemmin työskennellyt. Ensimmäisenä työpäivänään hän ihmetteli, kun myyjät valuivat toimistolle omia aikojaan ja menivät porukalla keittiöön kahvia lipittämään.

11.2.16 / 10:20
Mikko Babitzin

moniaistinen_asiakaskokemus

Markkinoinnin ja myynnin monikanavaisuudesta on nähty hienoja toteutuksia. Keskustelua halllitsee kuitenkin busineksen, palveluiden ja sitä kautta asiakkaiden vieminen verkkoon. Vähemmän on puhetta siitä, miten digitaalinen asiakaskokemus tulee ihmisten luo, sinne missä he jo toimivat.

4.2.16 / 09:00
Timo Sorri

fiksun markkinoijan myyntiesitys

Tekee tiukkaa myöntää olleensa väärässä. Sitä uskoo ja toitottaa itselleen ja muille tiettyjä asioita, ja sitten tajuaa maailman ympärillä muuttuneen. Luulen saaneeni hiljattain maistiaisen siitä, miltä Wincapitan sijoittajasta aikanaan tuntui, kun oma sijainti pyramidin pohjalla lopulta valkenee.

1.2.16 / 13:50
Lauri Sipilä

Markkinointi tuo hyvinvointia