31.8.15 / 08:30
Juha Häkkinen

yhteiskuntasopimus

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten tärkeäksi kokemat yhteiskuntaneuvottelut loppuivat ilman lopputulosta. Lehdistökirjoittelu ja muut spekulaatiot asiasta voidaan pelkistää asetelmaksi siitä, katkesivatko neuvottelut vai jumiutuivatko ne. Niillä on eroa. Itse olen jälkimmäisellä kannalla.

27.8.15 / 09:00
Heikki Matias Luoma

Lisää itsevarmuuttasi

Sami kertoi, että hän oli pelännyt paljastuvansa. Paljastuminen on sitä, että hän on osaamaton ja kyvytön työhön, johon hänet on palkattu.

Samilla kesti vuoden ennen kuin hänestä tuli niin itsevarma, että hän luotti pärjäävänsä työssään.

24.8.15 / 15:08
Joanna Purosto

Joustava työaika on ollut viime vuosina palkansaajien huulilla ja yhteiskuntasopimuksen ympärillä pyörivä tuottavuus- ja työaikakeskustelu saa yritykset pohtimaan vaihtoehtoja kilpailukyvyn parantamiseksi. Monet yritykset motivoivat työntekijöitä tarjoamalla liukumavaraa työajoissa sekä mahdollisuuden tehdä etätyötä, mutta rohkeimmat yritykset ympäri maailmaa testaavat neljän päivän työviikkoja.

19.8.15 / 20:17
Timo Sorri

Yleisin syy miksi PowerPoint-esitykset (mukaan lukien myyntiesitykset)  ovat usein niin surkeita on se, että esittäjät lataavat esitysgrafiikkansa täyteen tekstiä.

Yleisin vasta-argumentti, jonka kuulen, on se, että on liian raskasta ylläpitää kahta versiota samasta esityksestä: yhtä esittämistä ja toista lähettämistä varten.

Presentaatiovinkki-videolla kerron yksinkertaisen vinkin, jolla sinä voit

17.8.15 / 10:02
Kirsi Simunaniemi

kasvuyrityksen kulttuuri