25.6.15 / 14:00
Petteri Hakala

Myyntimiehen kuolema, osa III

asiakas on pomo

Selviytyäkseen asiakkaan aikakaudella on yritysten vaan yksinkertaisesti käännyttävä asiakaskeskeiseksi. Asiakas on pomo!

17.6.15 / 12:36
Mikko Babitzin

uusi rutiini

Kaksi minuuttia vaille kaksi. ”Päivää. Lähtö kahdelta?” Kädenpuristus. Avausvuoron arpominen. Tee pystyyn ja pallo tikun nokkaan. Pari harjoitus svingiä ja pallo peliin. ”Sieltä on hyvä jatkaa!” Kaikkien avattua jatketaan kohti palloja ja sama rutinoitunut tanssi esitetään uudestaan.

15.6.15 / 10:37
Juha Häkkinen

Tekee kipeää

Hallitus on ryhtynyt ajamaan määrätietoisesti politiikkaa, jolla pyritään nostamaan Suomi suosta. Taloutemme on vellovalla pohjalla ja lujaa maata onkin syytä löytää jalkojen alle. Kovan maan etsiminen nostaa kuitenkin sieltä täältä älähdyksiä, joiden ideana on, että minun maalleni ei ole syytä tulla, koska pelkään tulevani tallotuksi. Tai vastustan periaatteesta.

11.6.15 / 12:07
Sonja Heikkilä

Linkedin vinkit

LinkedIn on erinomainen työkalu työnhakuun ja verkostoitumiseen. Palvelu on kasvattanut suosiotaan Suomessa tasaiseen tahtiin ja myös monet rekrytoijat käyttävät sitä uusien työntekijöiden löytämiseen. Internet on täynnä kikkoja LinkedIn-profiilin tuunaamiseen, mutta mihin asioihin rekrytoija oikeasti kiinnittää huomiota ja miten sinä voit erottautua joukosta?

8.6.15 / 14:15
Taija Numminen

Lomapalkka

"Sandaalit jalkaan ja kravatti pois, vanhat bermuda-shortsit löytää, jos vois… Näin se kesäloma toimii."

3.6.15 / 15:45
Jasmine Plavsic

hinnalla ei väliä

1.6.15 / 10:09
Samuli Myllyharju

Ay_liikkeen mahdollisuus