Uusi jäsenetu: Ura- ja työkykyvalmennus

MMA:n jäsenet voivat nyt saada maksutonta ura- tai työkykyvalmennusta. Etua voi hyödyntää esimerkiksi silloin, kun jäsen tarvitsee henkilökohtausta sparrausta työuran eri vaiheisiin tai apua kiireisessä työarjessa pärjäämiseen. Edun arvo paranee jäsenyysvuosien kasvaessa.

Uravalmennuksessa jäsen voi saada sparrausta vaikkapa työnhakuun, urasuunnitteluun, nykyisessä työssä kehittymiseen tai esihenkilönä työskentelemiseen. Työkykyvalmennus taas tähtää siihen, että työssä voidaan hyvin ja jäsen saa työkaluja kiireisessä arjessa pärjäämiseen ja työssä jaksamisen haasteisiin. 

Ura- ja työkykyvalmennuksessa voi keskustella ajankohtaisesta asiasta luottamuksellisesti joko puhelimen, Teamsin tai sähköpostin välityksellä. Lisäksi valmennuksessa läpikäytävät asiat sovitaan jäsenen kanssa yksilöllisesti – aina hänen toiveidensa mukaan.

Pitkään jäsenenä pysyneille edun arvo kasvaa

Valmennukseen voi osallistua maksutta, kun jäsenyys on kestänyt vähintään vuoden verran. Mitä pidempään MMA:n jäsenyys on kestänyt, sitä parempi etu on. 

Vuoden jäsenyyden jälkeen jäsen voi osallistua maksutta yhteen 25 minuutin valmennukseen vuosittain. Kymmenen jäsenyysvuoden jälkeen valmennuksen kesto pitenee 50 minuuttiin. Kun jäsenyys on kestänyt 25 vuotta, jäsen saa yhteensä 75 minuuttia valmennusaikaa: joko kolme 25 minuutin valmennusta tai jakamalla ne kahteen (25 + 50 minuuttia) valmennukseen.

Valmennuksen järjestää MMA:n yhteistyökumppani Työvalmennus Futuuri Oy. Jos jäsen haluaa, hän voi sopia lisävalmennuksista omakustannushintaan suoraan Futuurin kanssa.