Oletko sinä meidän huippumyyjämme?

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA etsii työharjoittelijaa osa-aikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen, kolmen–kuuden kuukauden mittaiselle harjoittelujaksolle keväälle/syksylle 2020.

Haemme motivoitunutta, energistä ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä puhelinmyyntitehtäviin kontaktoimaan myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia ja tarjoamaan MMA:n jäsenyyttä. Tehtävään sisältyy myös jäsenpalvelun avustamista eri kanavissa ja kiinnostuksen mukaan puherobotin, chatbotin ja perinteisen chatin hyödyntämistä. Arvostamme myynnillistä ja reipasta asennetta.

Tehtävässä työskentelet MMA:n Pasilan toimistolla / etäyhteyksien päässä kotona. Tarjoamme kaikki tarvittavat välineet tehtävässä onnistumiseen.

Työ sopii ammattikorkeakouluopintojen rinnalle myynnin tai liiketalouden opiskelijalle. Edellytämme Office-ohjelmistojen hallintaa, kiinnostusta sähköiseen markkinointiin ja järjestötyöhön sekä reipasta mieltä. Sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi. 

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle

  • 3–6 kuukauden pituisen harjoittelujakson (pois lukien heinäkuu)
  • suosituksen mukaisen harjoittelijapalkan opintojen edistymiseen suhteutettuna, minkä päälle maksamme myyntitulokseen perustuvan provision
  • tarvittavat työvälineet 
  • mahdollisuuden sovittaa opintosi ja tarjoamamme työ aikataulullisesti yhteen
  • mahdollisuuden kartuttaa myynnin osaamista
  • innostavan työyhteisön

MMA toimii myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten ammatillisena etujärjestönä. MMA antaa tukea ja turvaa työelämään ja sen muutostilanteiden hallintaan. Jäsenyyteen sisältyy oikeusturvapalvelu, koulutukset ja ansiosidonnainen työttömyysturva. MMA:han kuuluu 20 000 jäsentä, jotka työskentelevät myynti-, markkinointi- ja ostotehtävissä. Työssämme haluamme vahvistaa myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten osaamista ja myynti- ja markkinointityön arvostusta Suomessa.

Lisätietoja www.mma.fi

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.5. mennessä osoitteseen igor.parri@mma.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoa tehtävästä sähköpostilla igor.parri@mma.fi