MMA kerää kokemuksia myynnin työpaikkoja hakeneilta

kysely_avoimet_myynnin_tyopaikat.jpg

Miksi myyntialalla on yli tuhat työtöntä, vaikka avoimia myynnin työpaikkoja on liki kolmetuhatta?

MMA tietää, että ammattilaiset eivät ole velttouttaan työttömänä. Mistä siis johtuu, että sinnikkäästi työtä hakeva ei löydä paikkaa? Tai miksi jotkut yritykset eivät onnistu täyttämään avoimia myynnin työpaikkojaan? Löytyvätkö syyt palkkauksesta, työsuhteen tai tehtävän laadusta, myytävistä tuotteista vai mistä?

MMA haluaa nyt kerätä myynnin työpaikkojen hakijoiden kokemuksia. Oletko hakenut töitä tai vaihtanut työpaikkaa kahden viime vuoden aikana? Olemme kiinnostuneet erityisesti sinun kokemuksistasi.  

Aihepiiri kiinnostaa myynnin ammattilaisia laajasti, sillä olemme saaneet verkkokyselyymme jo parissa päivässä seitsemänsataa vastausta.

Tämän kyselyn lisäksi MMA toteuttaa yhdessä Duunitorin kanssa tutkimuksen, jossa selvitämme tämän syksyn osalta myynnin avoimien työpaikkojen jakaantumista toimialoittain ja maantieteellisesti.

Raportoimme tutkimuksen tuloksista MMA:n verkkosivuilla ja Uutiskirjeessä.

Jos et ole vielä vastannut kyselyymme, tee se oheisen linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/0C63C28693B61916.par

Vastaat kyselyyn anonyymisti ja vastaaminen vie vain viitisen minuuttia. Toivomme kuitenkin, että jakaisit kokemuksiasi avoimissa vastauskentissä, jolloin aikaa kuluu enemmän. Kiitos!