MarkkinointiKollektiivi ja MMA yhteistyöhön alamme ammattilaisten tukemiseksi – Hae nyt MarkkinointiOppaaksi!

Elämme haastavia aikoja, ja monen ammattilaisen hommat ovat pysähtyneet. Nyt jos koskaan on aika jakaa oppeja ja auttaa muita. Kuinka nostaa omaa asiantuntijaprofiilia ja samalla inspiroida markkinoinnin ja myynnin kollegoita? Ryhdy oppaaksi! 

Koronaepidemia on iskenyt kovasti markkinointialaan, ja yhtenä isona kärsijänä ovat etenkin yrittäjinä ja freelancereina toimivat markkinointialan ammattilaiset. 

Siksi MarkkinointiKollektiivi ja Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA yhdistävät voimansa ja valjastavat omat kanavansa freelancereiden ja muiden työtä vailla olevien markkinoijien avuksi. 

MK ja MMA haluavat antaa alamme yksilöille tilaisuuden loistaa. Muodossa, jossa he voivat osoittaa jostakin asiasta omaa uskomatonta asiantuntemustaan ja tavalla, josta on hyötyä myös toisille.

Haluaisitko sinä MarkkinointiOppaaksi? Esitä itsellesi kysymys: mitä minulta voi oppia? 

>> Lue tiedote yhteistyöstä

Tule MarkkinointiOppaaksi

Haemme nyt oppaita markkinoinnin ja myynnin eri osa-alueilta. Oppaalta tarvitaan halua jakaa osaamistaan. Oppaaksi hakevat voivat ehdottaa aihetta, josta voisivat inspiroida omalla asiantuntemuksellaan toisia. Minkä pienen palasen osaamisestasi voisit jakaa avuksi muille?

MarkkinointiKollektiivi auttaa jokaista opasta suunnittelemaan oman, noin 45 minuutin opastuokion. MK tallentaa materiaalin, ja sitä jaetaan sekä MK:n että MMA:n kanavissa. Oppaan on mahdollista saada yhteistyössä syntynyt tallenne käyttöön myös itselleen (liitettäväksi esim. ansioluetteloon tai LinkedIn-profiiliin).

MMA ja MK toteuttavat yhdessä ainakin viisitoista MarkkinointiOpas-jaksoa. Jaksoja julkaistaan sitä mukaa kun oppaiden kanssa yhteisiä opastuokioita tallennetaan.

Aiheiksi toivotaan monipuolisesti erilaisia markkinointiin, itsensä kehittämiseen ja uusien taitojen hyödyntämiseen liittyviä teemoja.

>> Hae oppaaksi tästä linkistä  

Pähkinänkuoressa: Mikä on MarkkinointiOpas?

MarkkinointiOpas on MarkkinointiKollektiivin (MK) ja Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n perustama konsepti, jolla jaetaan osaamista ja tuodaan markkinoinnin ja myynnin ammattilaisille merkittävää näkyvyyttä.

Mitä asioita MarkkinointiOpas esimerkiksi voisi opettaa

  • Kirjoittaminen ja tekstin tuottaminen: esimerkiksi kirjoittamisen aloittamisen madaltaminen, koukuttavan blogitekstin luominen, asiantuntijahaastattelussa onnistuminen jne.
  • Tapahtumien tuottaminen, infograafien suunnitteleminen jne.
  • Itsensä esille tuominen: osaamisen tiivistäminen, omien vahvuuksien kertominen työhaastattelussa, CV:n taittovinkit jne.
  • Työkalut: podcast- tai blogialustan kanssa starttaaminen, kuvankäsittely, Google Analyticsin hyödyntäminen, hakusanaoptimoinnin aloittaminen jne.
  • Muuta: mitä sinä osaat ja mistä ajattelet, että joku toinen voisi hyötyä?

MMA:n jäsen – Sinulle on paikka MarkkinointiOppaana

MMA haluaa mahdollistaa jäsenilleen pääsyn MarkkinointiOppaaksi. Nyt sinulla on MMA:n jäsenenä mahdollisuus hakea MarkkinointiOppaaksi: avoin haku alkaa 3.4. klo 11.

MarkkinointiOpas-jaksoja on suunniteltu tehtäväksi ainakin viisitoista kappaletta. Näistä noin puoleen oppaaksi tullaan hakemusten perusteella valitsemaan MMA:n jäsen. MMA tulee tekemään yhdestä mukaan valitusta jäsenestään myös isomman jutun, joka julkaistaan MMA:n ja MK:n kanavissa.

>> Hae oppaaksi tästä linkistä  

Mikä on MarkkinointiKollektiivi?

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen.

Kollektiivin toimintaan kuuluu yli 14 500 jäsenen aktiivinen Facebook-ryhmä sekä yhdessä mahdollistajakumppaneiden kanssa toteutettavat teematapahtumat, koulutukset ja sisällöt. Nämä ovat avoimia ja veloituksettomia osallistujille, koska markkinoinnin tieto kuuluu kaikille.

>> Tutustu MarkkinointiKollektiiviin