Digitaalisen markkinoinnin koulutus täyttyi päivässä

Millaista koulutusta MMA:n jäsen tarvitsee omasta mielestään? Koulutuskyselymme mukaan listan kärjessä ovat: markkinointi, datan hyödyntäminen ja analytiikka sekä sosiaalisen median hyödyntäminen.

Jäsenten toiveiden mukaisesti järjestämmekin nyt neljän moduulin Digitaalinen markkinointi -koulutuksen. Kävi kuitenkin niin, että kun torstaina 1. marraskuuta aamulla julkaisimme koulutuksen, se täyttyi saman päivän aikana.

Koulutuksen suosio yllätti meidät ja olemme pahoillamme, jos et saanut paikkaa. Mutta ei hätää, jonoon kannattaa ilmoittautua. Suunnittelemme jo nyt kouluttaja Juha Pihkakosken kanssa toisen vastaavan koulutuksen järjestämistä! Viestimme siitä mahdollisesti jo ensi viikolla.

Google-markkinoinnista tehoa irti -webinaari täyttyi myös ja moni jäi jonoon. Järjestämme siitä uusinnan mahdollisimman pian.

Ensi vuoden alkupuolelle on toiveiden mukaisesti tulossa kaksi Google-mainonnan webinaaria, joista toinen keskittyy display-mainontaan ja toinen videoihin. Lisäksi tarjolle tulee Google Analytics -webinaari.

Seuraa Koulutuskalenteriamme osoitteessa mma.fi/koulutus

Jos haluat antaa palautetta ja esittää toiveita, lähetä viesti osoitteeseen koulutus@mma.fi