Modernille Akavalle on tilaa

Akavan puheenjohtajan paikka on nyt auki, kun sen nykyinen puheenjohtaja Sture Fjäder jättää tehtävänsä marraskuussa. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA toivoo uuden puheenjohtajan kehittävän Akavasta modernin ja tulevaisuuteen katsovan keskusjärjestön.

Akavan on oltava jatkossa avoin ja kehittyvä keskusjärjestö, jonka toiminta on läpinäkyvää niin kaikkien jäsenliittojen kuin niiden jäsentenkin suuntaan. Tärkeää on myös, että Akavalla on selkeät tavoitteet ja vahva rooli yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

Akavan nykyinen puheenjohtaja Sture Fjäder on tehnyt hyvää työtä. Fjäderin pestiä on vielä kuukausia jäljellä, joten hänelle on turvattava työrauha hoitaa vastuullista tehtäväänsä. Akavan puheenjohtajakisaan on ilmoittautunut tällä hetkellä kaksi hyvää ehdokasta.

− Paikka on haluttu, ja siksi odotan kasvavaa mielenkiintoa tehtävää ja ehdokkaita kohtaan. Toivon kamppailun olevan kaikille osapuolille rehti ja tasapuolinen, MMA:n puheenjohtaja Marko Hovinmäki sanoo.

MMA luottaa Akavan toimivan jatkossa esimerkkinä avoimesta yhteisöstä, jolla on tärkeä rooli paremman työelämän kehittäjänä yhteistyössä jäsenjärjestöjensä kanssa.

− Haluamme arvioida, kuka ehdokkaista vastaa parhaiten odotuksiamme Akavan puheenjohtajana. Mielestämme tarvetta on myös sille, että uudet tuulet puhaltaisivat jäsenliittojen välisissä toimintamalleissa ja rajoitteissa, Hovinmäki korostaa.

MMA kuuntelee kaikkia puheenjohtajaehdokkaita ja tarkastelee heidän ohjelmiaan. Modernille keskusjärjestölle on tilaa ja sen tehtävä on tärkeä yhteiskunnassamme.

Lisätietoja:

Marko Hovinmäki
puheenjohtaja
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
puh. 0400 747 333
sähköposti: marko.hovinmaki@mma.fi