Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailu. Ilmoittaudu nyt mukaan!

Kilpailuun osallistuvat yritykset saavat vertailuraportin, joka voi paljastaa yritysten myyntiosaamisesta ja -kulttuurista piilossa olevia vahvuuksia ja myös mahdollisia kehityskohteita. Puolueeton ja neutraali arviointi auttaa yrityksiä näkemään myös sellaisia ongelmakohtia, jotka eivät pelkästään yrityksen sisäisissä selvityksissä välttämättä tulisi ilmi. 

Suomen Paras Myyntiorganisaatio on vuodesta 2010 järjestetty kilpailu Suomen parhaan myyntiorganisaation tittelistä. Kilpailun järjestää Haaga-Helia ammattikorkeakoulu yhteistyössä MMA:n kanssa.

Ensimmäisessä vaiheessa osallistujat täyttävät verkkokyselyn. Vastausten perusteella myyntialan ammattilaisista koostuva raati valitsee viisi finalistia, joiden työskentelytapoihin tutustutaan tarkemmin haastattelujen kautta. Voittaja julkistetaan helmikuussa 2021.

Osallistuminen on ilmaista, ja ainoastaan voittajan nimi julkistetaan – kaikkien muiden nimet ja vastaukset pysyvät anonyymeinä.

Osallistumalla voit peilata organisaatiosi toimintaa muihin

Kilpailuun osallistuminen palvelee yrityksiä ainakin seuraavilla tavoilla:

  • Voit reflektoida organisaatiosi toimintaa menestymisen kannalta keskeisissä teemoissa.
  • Saat kilpailusta yksilöllisen raportin, josta näet yrityksesi sijoittumisen osa-alueittain suhteessa muihin.
  • Koostamme kilpailusta ladattavan raportin, jossa käsitellään esiin nousseita trendejä sekä myyntiorganisaatioiden tilaa yleisesti.

Ilmoittaudu 31.1.2021 mennessä!

Tilaa uutiskirje!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.